View Single Post
Vechi 20.06.2018, 21:20:05
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Da umblă bande de călugări dezlănțuiți pe toate drumurile, se mai bat și în păduri diferite grupări călugărești.
ar face-o si acum, daca ar putea. :))

Citat:
Ce zice Ghiță Mureșan
"Am avut o educație creștină, nu am fost educat ca să am, să cred într-un idol.”
daca a pomenit de idoli sa nu fie iehovist...:))

Citat:
Da sportul în special fotbalul a luat-o razna spre idolatrie, Maradona e un idol căruia unii suporteri îi ridică altare în sudul Italiei și chiar sudamericanii au luat-o razna deci zone catolice, dar și în țări islamice când câștiga câte o echipă gen naționala Turciei se spunea că Dumnezeu e turc, niște aberații ordinare și niște blasfemii.

Nu intervine Dumnezeu într-un sport plin de luptă mizerabilă și aranjamente.
marea ta simpatie, becali, e de alta parere.

Citat:
Biserica e mult mai veche decât orice disciplină sportivă, dar nu așa se pune problema ăsta nu e un argument că e voie să se risipească dacă se exagerează în alte domenii.
despre ce biserica vorbesti? sportul e anterior crestinismului cu mult, de altfel crestinismul a facut tot ce a putut ca sa-l interzica, a inceput cu olimpiadele, cam pe timpul in care o linsati pe hypatia si ardeati cultura lumii.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.
Reply With Quote