Subiect: Nelamurire
View Single Post
Vechi 13.04.2018, 17:00:03
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
:))

doar o data, asa, de incercare... :)) potrivit bisericii ai "pus-o", intri la vreo doua capete de acuzare, nu te mai spala toata apa begai, poluata sau nepoluata, cum o fi. apoi, cum vine aia, ma, "duhovnic bun"? exista si duhovnici rai? :))

ba, voi astia, asa zis credinciosi, voi faceti mult rau credintei.

divortul e divort, custodia e custodie si poate dura mult timp dupa incheierea divortului. e foarte posibil, desi tu prezinti altfel situatia, ca respectiva sa fie cea corecta, tu fiind si altceva decat un ipocrit. vorba lu demetrius, erectie cu finalizare, bre! :)), ai prins-o cand era intr-o situatie dificila si ai profitat.
Da bine mai ilustrilor credincioși,mari avocati ai dogmei celei adevărate,pusi pe piedestatul adevarului.....Mda....Cum indrazniti sa faceți un om ipocrit,el cel puțin a incercat sa fie onest.Din cauza unor mari personalități pseudo....orice are de a face cu spiritualitatea,unii chiar se descurajează sa abordeze orice discutii despre problemele lor sau stiu eu ce avioane are fiecare.Păi mai mare ipocrizie ca in religie,respectiv biserica creștină nu găsești nicăieri.iI condamnați fiindcă a recunosct si este încă consumat de,vină pt un contact sexual.Da voi cand,va malahizati ascunsi uitându va la mia sau stiu eu ce preferințe aveți....In fine...