Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Iti repet, Catalin, eu nu am afirmat NICIODATA ca vorbirea in limbi este doar rugaciune.
Aceasta a fost impresia ta ca as fi crezut eu.
Vorbirea in limbi, conform 1 Corinteni 14, este atat comunicare cu Dumnezeu, adica rugaciune, cat si o slujire pentru Biserica, atunci cand este insotita de talmacire.
|
Repet, de cel putin doua ori ti-am spus ca tu crezi ca vorbirea in limbi este doar rugaciune, exact asa am scris cu "doar". Tu nu m-ai contrazis, desi mi-ai raspuns, dovada ca asa credeai atunci. Chiar daca nu as fi scris asa, eu asta am vazut ca tu crezi, altfel nu avea niciun rost sa ne contrazicem daca spuneam acelasi lucru. Dar e bine ca ai acceptat adevarul scris in Sfanta Scriptura.
Sfantul Apostol spune ca intotdeauna sa fie talcuita vorbirea in limbi in biserica, iar daca nu exista talamcitor cel ce vorbeste in limbi sa taca in biserica. IN acel pasaj nu scrie ca e comunicare cu Dumnezeu, vorbirea intr-o limba nu inseamna neaparat comunicare cu Domnul, asa cum ai recunoscut si tu acum. De exemplu, daca te rog sa citesti o rugaciune in limba olandeza nu intelegi nimic, evident. E mai folositoare o rugaciune in limba pe care o intelegi, asta spune si SFantul Apostol in pasajul 15 din 1 Corintineni 14.