View Single Post
Vechi 19.02.2018, 04:55:20
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Nu ai aceeași învățătură, da îi bagi la numărătoare pe toți aceștia ca să iasă numărul de 500 milioane de carismați vorbitori în limbi. Cum o fi asta?
Dar nu eu ii bag, prietene. Sunt agentii internationale de statistica. Ei lanseaza aceste cifre.
Eu stiu cu siguranta doar cati membri sunt in biserica noastra.
Citat:
Cum poți aduce un adventist la grupul care vorbește în limbi, unde prorocul, după ce zice ceva în limbi, tălmăcește în felul următor: a ieșit un drac din Iad. Adventistul nu va crede asta, el nu crede că Iadul este un spațiu pentru draci. Așa că ori tu ori adventistul. Ori tu, ori branhamistul. Ori tu ori închinătorul la papă. Ori tu ori Edwald Frank. Deci nu-mi veni cu toată gloata asta pestriță de vorbitori în limbi.
Dar de ce vrei tu sa-i amesteci pe toti intr-o singura biserica, nu stiu. Fiecare e cu treaba lui, in confesiunea lui. Vrei tu sa-i aduni cu forta si sa-i bagi intr-o oala? In ce scop?
Lasa-L frate pe Domnul sa-i cunoasca si sa-i aleaga pe cei ce sunt ai Lui!
Dupa cum zice Apostolul: "Cunoscut-a Domnul pe cei ce sunt ai Săi".
Citat:
Pe mine mă interesează o învățătură de credință unitară, pricepi?
Tu nu pricepi ca nu exista asa ceva in lumea noastra? Ca-i un moft si o utopie?
Dumnezeu ne-a creat liberi si diferiti. Nu roboti. Doar comunistii vor sa ne uniformizeze pe toti iar ei au produs doar niste monstri.
Citat:
Nu vorbirea în limbi mă uimește, am văzut destulă vorbire în limbi de mi s-a acrit. Eu personal am stăruit după acest dar 12 ani, și nu l-am primit.
Ai avut profesori orbi. Unde vezi tu in Biblie staruinta dupa un dar?
Staruieste in rugaciune pentru a dobandi Duhul Sfant! Asata ne invata Iisus.
Uite aici: "Tatăl vostru Cel din ceruri va da Duh Sfânt celor care îl cer de la El"

Duhul Sfant, care vine in viata ta, este daruitorul. El iti va da ce dar va voi El. Tu vei avea dreptul sa iti doresti un dar anume, insa El va randui cel mai bine prin ce dar vei fi de folos comunitatii credinciosilor.
Citat:
Având în vedere că duc o viață extrem de corectă, fără păcat, având în vedere că interpretez Biblia cel mai bine, crezând învățăturile exact cum apar acolo
Cu o asemnea abordare si cu asemenea pareri inalte despre tine, nu vei primi absolut nimic.
Decat un loc destinat VIP-urilor.
In gheena.
Citat:
CONCLUZIA, este una singură, vorbirea în limbi nu este pentru secolul nostru. Ce este acum, este NUMAI de la Diavolul. Toți acești glossolali nu se pun în acord cu crezul religios!
Mda, fiindca ai staruit tu aiurea, Duhul Sant nu mai lucreaza pe pamant.
E o concluzie interesanta.

Iti mai dau eu o concluzie de rumegat: Luați seama bine ca nimeni să nu se abată de la harul lui Dumnezeu, pentru ca nu cumva să dea lăstari vreo rădăcină de amărăciune, să vă aducă tulburare și mulți să fie întinați de ea.
S-ar putea ca asta sa fie versetul vietii tale.
Citat:
Este imposibil ca unul și singurul Duh să-i insufle pe toți acești bezmetici, începând cu necromantul penticostal Benny Hinn și terminând cu preotul catolic din Cork Ireland, să zicem, care se roagă în limbi la icoana Fecioarei Maria!
Si ce treaba ai tu cu ei?
Tu urmeaza-L pe Domnul! Smereste-te, pocaieste-te, cauta prezenta Duhului in viata ta, fii parte a unei biserici locale, cauta sa-L asculti, sa-L iubesti si sa-L slujesti pe Dumnezeu!

Te-a pus pe tine cineva sa-i aplauzi sau sa-i corectezi pe Benny Hinn, pe Cork Ireland sau pe alte asemenea personaje?