View Single Post
Vechi 17.02.2018, 18:18:24
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Penibila e doar reactia ta, iar porcarii scrii numai tu, de cand ai intrat pe forum. Eu ti-am scris ca era o ironie ce am spus de doctoratele tale, iar tu ma jignesti, desi eu ti-am vorbit frumos pana acum, raspunzandu-ti la toate aiurelile pe care le-ai tot scris pana acum. Daca sa iti spun ca ai doctorate ti s-a parut jignire, nu vreau sa te jignesc spunandu-ti ca ai fi intelectual. Era evident ca nu ai doctorate, din moment ce nu arati ca ai cunostinte nici macar de scoala generala. Ai sustinut numai aberatii, de cand ai intrat pe forum, desi spui ca tu citesti lucrari stiintifice si noi nu ne ridicam la nivelul tau. De fapt sunt carti de duzina, din ceea ce sustii. Tot zicea cineva ca sunt singurul care mai comenteaza ce scrii, de acum nu-mi mai pierd timpul.
nu. eu sunt cel care ti-a vorbit frumos.
si daca nu te-am facut mincinos pana acum iata ca o fac, minti, cataline!
si baga la cap, am spus ce citesc doar ca sa intelegi ca citesc lucrari neutre, nepartizane, pentru ca pentru un habotnic ca tine absolut tot ce iese din linia ortodoxa e partizanat antiortodox; si asta inseamna stiinta: obiectivitate. nu era vorba despre niveluri sau altceva, dar daca asa te-ai simtit...

ps.si nu-ti mai pierde timpul, doua zile de cautari pentru ceva de raspuns la obiect fara sa o lalai e cam mult...
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.