Citat:
În prealabil postat de catalin2
Tu nu intelegi ce este adevarul, ca adevarul e absolut. Cei care au conceptii asemanatoare cu ale tale au ideea adevarului relativ, care vine din religiile asiatice. Daca stii un adevar nu are cum sa ti se aprinda un beculet sa crezi altceva. De exemplu, tie niciodata n-o sa ti se aprinda un beculet si sa iti dai seama ca oaia are sapte picioare, nu patru. Intotdeauna o sa crezi ca are patru picioare, nu-i asa? Tu nu ai descoperit inca adevarul credintei, de aceea nu vezi ce este ortodoxia.
|
printre lalaielile de rigoare spui ceva real, este corecta ultima fraza, oricat as vrea nu pot. dar ai grija, confunzi adevarul cu convingeri personale.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
O intorci, tu dai sursele false ca fiind cele adevarate, iar cele adevarate ca fiind false, nu le prezinti. Iar daca ti se spune care e adevarul spui ca tu ai nu stiu cate doctorate in istorie si n-ar trebui sa conteste cineva ceea ce spui. Tu te-ai contrazis si cand era ceva scris negru pe alb si tu negai in continuare. Legat de legionari si procesul de la Nurnberg, ma confunzi, altcineva te-a contrazis, eu stiam aceste lucruri. Chiar am vrut sa iti spun data trecuta ca imi amintesc ca ai spus si tu ceva corect, cu legionarii si Nurnberg.
|
nu intorc nimic, ai tu probleme, eu ti-am enuntat un principiu.
eu nu am facut si nu fac apel la autoritate, as putea s-o fac, dar nu vreau. pun aici uneori niste informatii, vrei sa le crezi sau nu e treaba ta si a celor ce citesc, problema survine atunci cand le combati gresit si ajungem la controverse insurmontabile pentru ca nu accepti nicio ingerinta in fixatiile tale.
treaba cu procesul legionarilor era un exemplu, un fapt, exact asa cum erau si informatiile din presa cu privire la inceputul asa zisei rebeliuni, astea sunt surse primare. tu combati cu pareri, perceptii, supozitii, negru pe alb de internet.
vezi? eu nu vreau sa te fac mincinos, revizuieste pe ici pe colo, niciodata nu am scris ceva legat de vreo realizare stiintifica personala, dealtfel nici n-as avea ce sa scriu, am scris insa ca am studiat si citesc numai lucrari stiintifice. atat.