Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
E inventia Apostolului Pavel.
El afirma, dincolo de orice indoiala ca cei care vorbesc in limbi nu comunica cu oamenii ci cu Dumnezeu. 1 Corinteni 14:2 Cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu
|
Nu e inventia Sfantului Apostol, e doar inventia penticostalilor, care talcuiesc ca sa corespunda ratacirii lor. Ti-am mai spus ce scrie acolo, iar ultima oara ti-am scris ca nu mai vreau sa-ti repet de fiecare data. In tot capitolul scrie de "vorbeste in limbi" nu "se roaga in limbi". Acolo Sfantul Apostol spune ca cel ce vorbeste intr-o limba straina nu vorbeste oamenilor, pentru ca nu-l inteleg daca nu exista talcuitor, vorbeste lui Dumnezeu, singurul care-l intelege. Dar ai tot eschivat sa raspunzi la intrebarea pe care ti-am pus-o de cateva ori, nestiind ce sa raspunzi repeti acelasi lucru de fiecare data. Daca vorbirea in limbi este rugaciune, de ce e nevoie sa talcuiasca cineva celorlalti ce se roaga cel ce vorbeste in limbi? Cred ca ai inceput si tu sa vezi ca nu exista o explicatie, penticostalii nu s-au gandit la asta cand au inventat invatatatura lor.