View Single Post
Vechi 22.03.2008, 08:15:19
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nimeni
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
Giorgiana ,concret totul este legat cred de serviciul tau ,cred ca dansai noaptea ca angajata ,?!.Consulta un preot ,fa maslu in casa ,spovedeste-te ,roagate,analizeazate sa vezi daca nu ai suparat cu ceva pe Dumnezeu prin serviciul avut ,CACI ATUNCI SE INTIMPLA ISPITE DE TOT FELUL .Indreptarea prin analiza interioara si spovedanie.
Du-te la medic. Urmeaza tratamentele necesare. Roaga-te. U preot de poate ajuta spiritual doar.
Chiar daca nu era dansatoare la bara tot trebuie sa se duca la maslu pentru ca biserica este casa de oaspeti unde Samarneanul Milostiv (Adica Iisus) ingrijeste de cei cazuti intre talharii cei vazuti si nevazuti cum este cauzul multora dintre noi si cum este si al tau Georgiana.Iar cei doi Argintii sunt Vechiul si Noul Testament pe care Mantuitorul le-a lasat Bisericii ai apoi ce va mai cheltui cu el Mantuitorul ii va rasplati cand se va Intoarce. De aceea eu te sfatuiesc mai intai gaseste un duhovnic bun Ca aceste simptome sunt urmari ale pacatelor...Lasa-te de cluburi incet incet si cauta o liniste in viata ta ..fa-ti viata mult mai simpla nu o complica cu tot felul de activitati inutile... Dupa ce te duci la Maslu apoi du-te si la medic..dar unul cu frica de Dumnezeu...
Reply With Quote