Citat:
În prealabil postat de catalin2
Tu ii persiflezi si iti bati joc de toti ortodocsii care nu te aproba si nu aproba ratacirile tale si ale cultului tau si apoi te plangi daca cineva iti raspunde la fel. Daca cineva se duce pe strada si trage cate o palma trecatorilor in mod sigur nu toti vor intoarce si celalalt obraz, se va gasi unul sau mai multi care nu ii vor da doar o palma. Cam asa faci si tu, mai ciudat e ca te astepti ca toti sa iti accepte comportamentul si toanele tale de superioritate si dorinta de a domina. Am spus asta legat nu doar de acest mesaj, ci de felul cum te comporti de cand ai intrat pe forum, ca si atunci faceai la fel. Ai avut noroc ca ortodocsii au fost gentlemeni cu tine si cu adminul care te-a tolerat, ca esti ecumenist.
|
Multumesc pentru osteneala de a ma descrie. Dar NU o accept, nu te supara.
Oamenii de buna credinta s-au lamurit si cine esti tu si cine sunt eu. Nu e cazul sa ne atacam. Nu foloseste nimanui si nu convinge pe nimeni.
Postarile noastre, ceea ce spunem si felul in care o spunem, vorbesc suficient desprte noi.
Citat:
Legat de subiect, denaturezi, ca intotdeauna.
|
Nu am denaturat niciodata.
Nu ai nici macar
un singur exemplu de denaturare.
Citat:
Noi vorbeam de prozelitismul iudeilor, nu am contestat ce spun acele citate, am si scris in mesajul precedent.
|
Voi puteti vorbi despre ce vreti voi. Insa subiectul era despre faptul ca Dumnezeu a cerut poporului evreu sa vestească Numele Lui printre popoare.
Citat:
Vad ca ai gasit un scriitor adventist care spune acelasi lucru ca sitine, deci nu esti singurul. Argumentele pe care le da el sunt doar amuzante, majoritatea nu aunicio legatura cu ceea ce vrea sa demonstreze, se refera la altceva.
|
Nu am gasit niciun scriitor adventist. Tu l-ai gasit.
Eu nu am nevoie de vreo autoritate care sa-mi confirme ceea ce spune clar in Biblie. Tu cauti asa ceva.
Pentru mine e suficient ca o spune Dumnezeu in Cuvantul Sau.
Citat:
Deci nu era vorba de niciun prozelitism la evrei.
|
Deci nu vorbim despre prozelitism. Pentru ca nu ne intereseaza. Ceea ne intereseaza e porunca biblica.
Ea spune ca evreii trebuiau sa faca de cunoscut minunile Domnului pentru ca toate popoarele sa laude Numele Lui.
Citat:
Asa cum spune si autorul adventist...
|
NU ma intereseaza ce spune autorul adventist.
Importanta este porunca Bibliei:
- vestiti minunile lui Dumnezeu paganilor din toate neamurile! Faceti de cunoscut marimea Numelui Lui!