View Single Post
Vechi 30.01.2018, 17:40:35
Ali Baba Ali Baba is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
dovedeste asta cu Biblia
lasa biblia, ca nu de biblie e vorba. trebuie sa cititi si istorie, nu numai biblia. istoria e clara, evreii erau cei mai activi si faceau cei mai multi prozeliti. in evul mediu s-au dat legi care le-au interzis acest lucru.
cum stiam de astfel de legi in timpul lui charlemagne am cautat asa si-ti pun citatul mai jos, dar au fost multe astfel de legi date inainte.

"În Imperiul Carolingian, situația relativ bună a evreilor se păstrează, ei fiind organizați în comunități separate, sub autoritatea dar și protecția unui magisler iudaeorum. Libertățile lor religioase nu sunt restrânse decât prin interdicția de a exercita funcții publice într-o societate care se descrie în mod oficial și apăsat drept creștină, și prin interzicerea prozelitismului. "

https://istoriiregasite.wordpress.co...-evul-mediu-i/

ps.ce-mi zicea catalin? ignoranta nu e o scuza!
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul.