View Single Post
Vechi 26.01.2018, 17:23:23
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Inca de cand am devenit pe forum am observat ca tu te comporti de parca acesta e forum penticostal.
Un crestin trebuie sa se comporte la fel, indiferent pe ce forum scrie.
Asa gandeste un om liber, Catalin.

Noi trebuie sa zicem adevarul, in dragoste, fie ca activam pe un forum catolic, ortodox, penticostal, fie pe softpedia. Oriunde scrii, trebuie ca verticalitatea, onestitatea si curajul sa-ti fie prieteni.

Daca ai asemenea prieteni, scrii la fel pe forumul ortodox cum ai scrie pe cel penticostal. Si invers.
Citat:
Chiar tu te plangeai acum cateva zile ca ai fost banat de mai multe ori pe nedrept si nu aveai o parere foarte buna despre admin.
O, am o parere foarte buna despre admin.
M-a banat de cele mai multe ori pe nedrept dar m-a banat si pe drept.
Apoi tipul este inteligent, scrie bine, a dezvoltat o platforma a credintei, vizitata de multa lume.
Sigur ca am o parere buna despre el.
Omul are prea multa treaba ca sa stea mult pe ganduri cand e vorba sa tina ordinea pe forum. Primeste un raport de la fratele Dragos, baneaza. Sau nu, dupa cum are chef in ziua respectiva. Omul e imprevizibil si nu are metoda in ceea ce priveste moderarea forumului. Asta e. De fapt e si foarte greu de lucrat cu oameni foarte diferiti care sustin cu pasiune punctele de vedere ale diferitelor confesiuni din care provin.

Singurele situatii in care adminul baneaza si sterge previzibil este in cazurile de hula evidenta savarsita de atei militanti sau de satanisti. Atunci, deodata, peste noapte, subiectele sunt sterse si userii sunt banati.

Citat:
E bine ca mi-ai spus ca nu ai fost atentionat, doream sa stiu asta, pentru ca nu stiam daca adminul ii atentioneaza pe unii, fara sa ii baneze. Se pare ca m-am inselat, adminul nu face niciodata asta.
Nu se poate spune ca adminul nu atentioneaza.
In alte randuri m-a atentionat pe PM.
Citat:
Asta spune multe despre admin, nu neaparat despre faptul ca tu ai fi un gentleman, au mai fost si alti "gentlemani" care s-au comportat cu mult mai rau decat tine (tu ai fost doar putin deranjant) si n-au patit nimic.
Eu sunt un gentleman, Catalin, e nenegociabil. Tu iti poti da greu seama de asta, esti subiectiv pentru ca esti direct implicat in polemica. Insa oamenii de pe margine isi dau seama.
Citat:
Desi tu m-ai acuzat in mod mincinos de trei ori, eu nu am pretentia sa-ti cer scuze
Eu imi cer iertare daca ti-am adus acuzatii mincinoase. Te asigur ca nu fac asa ceva cu buna stiinta. Mai intai citesc de doua ori ceea ce postez si ma asigur ca spun adevarul. Daca prezinti o singura acuzatie mincinoasa pe care ti-am facut-o, sunt gata sa imi cer iertare si chiar sa primesc orice pedeapsa rezonabila, la alegerea ta.