@PT - Habar nu ai nimic despre logica Scripturii, ai memorat pasaje pe de rost ai atat.
In rest reciti prostii. Fiecare fraza si 10 prostii.
Noi avem la fiecare linie si logica din Scriptura, inca 100, 1000 si 10.000 de exemple in MISTICA si in VIATA BISERICII.
Noi avem cu adevarat nu o singura Scriptura ci avem VIATA SI MII DE EXEMPLE CARE ADEVERESC SCRIPTURA. Duhul care timp de 2000 de ani explica si arata in continuu noua, credinciosilor ce inseamna SA TRAIM dupa Scriptura.
Voi nu aveti absolut nimic, ci doar un text greu pentru ca dupa frazele simple sunt adevaruri existentiale ascunse si asezate acolo de Creator.
V-ati apucat ca nebunii sa pretindeti ca ati inteles PRINCIPIILE EXISTENTEI ascunse de Creator in Carte.
Nebuni ce sunteti !!!
Principiile acestea sunt tot de Creator descoperite, si cu gura Lui, El a spus: "voua, ucenicilor si celor asemenea Voua VA DAU sa intelegeti greutate cuvintelor".
Sa pretinzi ca te ridici la inaltimea CREATORULUI in intelegere este MANDRIE LUCIFERICA.
Te asezi la inaltimea intelepciunii Creatorului si incepi sa talcuiessti toate tainele Lui de unul singur. Nebuni asemenea satanei. Si pierduti asemenea satanei.
Metodologia voastra e simpla, buna de psihiatrie: bolborositi pasaje din Scriptura, crezand ca multa bolborosire va ajuta la ceva. Nu, nu va ajuta. Nici pe voi si nici toata gramada protestanta.
Faptul ca invatati pe de rost o carte este o realizare in sine, faptul ca nu stiti cum sa asezati logica pe care evident nu ai cum ca om sa o pui cap la cap de unul singur face nul intreg demersul vostru.
Va rataciti nestiind Scripturile si nici puterea lui Dumnezeu...
Eu am inaintea mea zeci si sute si mii de oameni de vaza din Biserica. Eu nu zic nimic de la mine, ce spun este doar din ce am invatat pe baza Scripturii si a Duhului, a Bisericii. Am mii de oameni de vaza care au invatat corect si care ne-au aratat ca sunt cu putere si autoritate de la Dumnezeu.
Tu pe cine ai in spatele tau? Hellen White? Charles Russel Taze? Mormonii? Cei 13 alesi penticostali??? Serios ? Astia sunt "inaintasii vostri"?
Spune-mi cine sunt parintii vostri ca sa-ti spun cine esti: parintii tai sunt minciuna si satana, si nu are cum sa izvorasca din minciuna adevar domnule PT.
Nu are cum sa izvorasca din minciuna adevar domnule... izvorul protestantismului este voia proprie, revolta si minciuna.
Last edited by gpalama; 24.01.2018 at 16:15:12.
|