Citat:
În prealabil postat de gpalama
Sunt extrem de ocupat in perioada asta, imi este greu sa particip la discutia asta.
|
Pai de ce sa nu te ocupi de lucrurile importante mai intai?
Daca tot esti foarte ocupat si trebuie sa iti dramuiesti bine timpul, nu mai vorbi cu mine (ca si asa Biserica iti interzice) ci asculta linkul pe care ti l-a dat Simpllu.
Omu' ala, Rafail Noica, e pur si simplu briliant, iti spun eu.
Si doar stii ca spun, intotdeauna, adevarul
Citat:
Din punctul meu de vedere ai 2 abateri de la regulamentul forumului
|
Din punctul meu de vedere tu ai peste 12 abateri de la regulament. In doar ultimele tale doua postari
M-ai facut diavol, sectar, specimen si cum ti-a mai venit tie la gura. Iar credinta mea ai terfelit-o cat ai putut.
In timp ce eu nu ti-am vorbit niciodata urat, nu ti-am spus vreodata ca "tu nu ai nicio treaba cu Dumnezeu" sau "esti otravit 100%". Si nu ti-am zis pentru ca imi esti drag.
Stii, atunci cand un credincios este botezat cu Duhul Sfant, pe langa darul vorbirii in limbi (un dar mic in comparatie cu celelalte),€š Dumnezeu daruieste ceva extrem de important in inima celui botezat: dragoste de frati.
Asa spune apostolul Pavel in
Romani 5:5
Iubirea lui Dumnezeu s-a vărsat în inimile noastre, prin Duhul Sfânt
Aceasta dragoste (AGAPE), care te face sa iubesti toti crestinii din orice confesiune ar fi ei si pe toti oamenii, in general, este probabil valoarea cea mai inalta pe care o primesti atunci cand ai parte de Umplerea cu Duhul Sfant.
Pe langa faptul ca eu nu ti-am adus injurii, nu am denigrat nici ortodoxia. Am mii de postari pe acest forum. In rarerele mele luari de cuvant in care nu am laudat ortodoxia, am spus punctual ceea ce mi se pare gresit, am spus-o cu dragoste si cu mahnire. Asta este adevarul.
Si nu procedez asa pentru ca astept reciprocitate din partea ta sau a altui user.
In niciun caz. NU.
Eu sunt crestin, prietene. Asta este explicatia. Simpla.
Nu pot sa te injur pe tine si nici credinta ta pentru ca dragostea a fost turnata in inima mea, prin Duhul Sfant.
Asa scrie Biblia, eu asa cred.
Uite aici de ce zic ca ai peste 12 abateri de la regulament:
Citat:
- dupa lungul schimb de mesaje cu tine am ajuns la concluzia ca vorbirea cu diavolul nu isi are rost
- Vorbirea cu sectarii e interzisa
- tu nu ai treaba cu Dumnezeu,
- esti otravit 100%
- nu exista nici un folos din aparitia ta pe forum,
- Pentru ca asta esti de fapt, un specimen.
- Nu te pot numi crestin, pentru ca nu ai treaba cu crestinismul.
- Insa voi sunteti cu totul altceva dar nu crestini.
|
Citat:
- Voi nu aveti absolut nimic. Nici pe Hristos.
- Ce simplu iti este tie sectarule,
- Rusine pentru stilul discursului tau,
- Daca ai avea cu adevarat caracter
- Nu suntem o credinta bazata pe basme, folclor sau bolboroseli ca a voastra.
|
8+5=13