Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Nu ma mai lupt. Il las in mana Domnului. I-am aratat in Biblie dar nu crede. I-am aratat ce zice ierarhul lui ortodox, nu crede. Ii zice si coreligionarul lui, Simpllu, dar tot nu crede.
Omul nu are cum sa fie deschis spre aprofundarea adevarurilor crestine. A venit din ateism si are nevoie mai intai sa se ancoreze adanc in traditiile si ritualurile de baza ale ortodoxiei. Si asta e bine pentru el. In aceasta faza e normal sa priveasca cu scepticism si sa respinga apriori orice ii spune un penticostal. Indiferent daca este biblic, adevarat si folositor vietii crestine, sau nu.
|
Iar spui neadevaruri. Eu ti-am aratat ce spune in Sfanta Scriptura si tu, nesuportand adevarul, ai inceput sa devii agresiv si sa ma acuzi in mod fals de minciuna. Nu ai mai continuat sa fii agresiv pentru ca, probabil, adminul ti-a atras atentia. Apoi, ca sa nu recunosti, ai inceput sa spui chiar tu neadevaruri, ca penticostalii ar vorbi in limbile popoarelor, desi niciun penticostal nu mai sustine astazi asa ceva. Ai recunoscut, astfel, fara sa vrei, ca limbile din Sfanta Scriptura sunt limbi ale popoarelor. Ceea ce nu fac penticostalii, asa cum ti-am aratat chiar ce spun penticostalii.
Iar simpllu incerca sa spuna ca acel calugar spune ceva ortodox, nu ca ar aprobat el invatatura penticostala. Ceea ce nu e adevarat, acel calugar sustinea invatatura penticostala, nu cea ortodoxa. Sper ca nu ti-a trecut prin cap ca eu vreodata as da crezare unei minciuni, eu cred ca penticostalismul e printre cele mai gresite religii, intrecand si multe religii pagane.