View Single Post
Vechi 12.01.2018, 21:58:43
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Presupunand, ceea ce e un lucru bun, ca acum sustii ca vobirea in limbi era vorbirea intr-o limba a unui popor ( germana, chineza, greaca, latina, etc.) atunci recunosti ca penticostalii nu fac asta
Penticostalii vorbesc in limbi straine si vorbesc limba diferitelor popoare, desigur.
Asta se intampla atunci cand un credincios este botezat cu Duhul Sfant.
Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Azi m-am uitat pe net si am vazut clipuri cu penticostali vorbind in "limbi", adica spunand cuvinte fara inteles si scotand si sunete.
Prietene, harul Duhului Sfant NU il gasesti pe internet.
Vorbirea in alte limbi si toate celelalte daruri ale Duhului Sfant le poti gasi doar in Biserica lui Hristos.

Apoi, imi imaginez cum Catalin vede pe internet un clip in care un nigerian vorbeste limba igbo. Imediat Catalin o recunoaste, o eticheteaza. Mai, mai ca o si vorbeste. Apoi, in alt clip ii aude pe altii vorbind limba fula. Catalin imediat isi da se seama, o identifica, o catalogheaza. Doar n-o sa imi imaginez ca nu reuseste Catalin sa isi dea seama cand se vorbeste intr-o limba straina.

Realizez ca domnul Catalin poate recunoaste imediat daca un penticostal vorbeste intr-o limba straina sau nu. Pentru ca el cunoaste toate limbile. Si chiar daca nu e fluent in toate cele sase - sapte mii, are asa un al enspelea simt si identifica rapid falsul lingvistic.

De ce sa nu-l cred?

Last edited by Penticostalul Traditional; 13.01.2018 at 14:31:30.
Reply With Quote