View Single Post
Vechi 11.01.2018, 16:52:31
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Trecem mai departe si nu dam doi bani pe parerea lor.
Ce ne facem ca protestantii zic ca ortodocsii sunt pagani idolatri iar catolicii zic ca ortodocsii sunt schismatici? Ii credem? Punem pret pe ce zic ei?
Iisus a spus sa cautam adevarul, nu sa credem orbeste ce spun conducatorii cultului. Toti oamenii de pe glob cred ca e adevarat ce cred ei. Cum se mai converteau paganii daca ascultau doar de ce spune religia lor? Iisus a spus ca cine Il cauta Il gaseste, nu gaseste hristosi falsi.
Citat:
Pai vezi? Poti spune cele de mai sus? Sau poti spune traznai de aceeasi factura afirmand ca penticostalii bolborosesc?
Nu stiu daca ai inteles, nu e important ce spune cineva, ci daca e adevarat, daca are dovezi. Afirmatia despre mIhai Viteazu e falsa, exista dovezi. La fel si penticostalii, chiar tu ai cintestat vorbirea intr-o limba straina, a unui popor, chiar tu ai dat argumentul ca e o bolboroseala. Asta inseamna bolboroseala.
Citat:
Miracolele sunt realitate, Catalin. Sunt fapte reale. Sunt istorie.
Din vorbesti din perspectiva unui ateu. Trebuie sa metanoia ta sa fie deplina.
Felul in care gandeai cand erai ateu trebuie sa fie schimbar radical.
Eu nu am zis niciunde ca nu as crede in miracole, doar ca in Sfanta Scriptura spune sa deosebim duhurile. Si femeia care avea duh pitonicesc spunea adevarul, dar era posedata de un inger cazut. Miracole exista in Biserica inca de la inceput, chiar si in zilele noastre sunt o multime. Dar nu exista miracole divine in credinte false si in paganism, acolo sunt miracole de genul duhului pitonicesc.
Citat:
Din nou incepi?
Te rog selecteaza si pune aici o singura postare a mea in care am afirmat ca "vorbirea in limbi nu e o vorbire intr-o limba straina, a unui popor". Sau unde am sustinut eu ca "penticostalii bolborosesc".
Nu mai stii despre ce am vorbit? Tu ai contestat faptul ca vorbirea in limbi este vorbirea intr-o limba straina, a unui popor si ca, astfel, nici penticostalii nu vorbesc intr-o limba cunoscuta. Daca spui acum ca ei vorbesc in limbi straine, de exemplu germana, hindusa, chineza, etc. e interesant. Din ce stiu eu si ce am vazut pe net nu vorbesc asa. Spun niste sunete si cuvinte fara legatura intre ele, adica nu o vorbire intr-o limba. Asta insemna ca bolborosesc, asta inseamna a bolborosi. E o dovada, nu doar o afirmatie.
Reply With Quote