Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
:)) asta e de senzatie si aici l-ai prins pe PT, chiar nu mai are ce sa raspunda. din doua una, ori stie cum suna si nu e cuser deloc, rugaciunea trebuie sa se faca in intimitate si nu in biserica, ceea ce ar insemna sa-si loveasca biserica recunoscand ca e chestie uzuala, ori iti spune clar ca nu se stie decat pe el, ca in biserica nu se practica vorbitul in limbi. 
|
Prietene, eu nu am nicio problema sa "lovesc" in biserica mea, daca sunt lucruri care trebuiesc schimbate, revizuite, reformate.
In Biserica Penticostala inca se fac multe greseli. Una dintre ele este faptul ca, pe alocuri, se vorbeste public in limbi fara talmacire. Este o greseala facuta uneori chiar de pastori. Macar ca si Scriptura si randuiala bisericii penticostale este clara: 1 Corinteni 14:27,28.
Si aceasta nu este singura greseala. Noi suntem perfecti. La fel ca toti crestinii, suntem intr-un proces de desavarsire.
Sunt lucruri pe care trebuie sa le invatatam. Sunt unele lucruri bune pe care nu le facem atat cat ar trebui, sunt altele pe care le facem gresit si trebuie sa ne corectam. Asta e realitatea. De care nu imi este rusine. Pentru ca noi nu am ajuns la capatul unui proces, suntem in mijlocul lui.