Citat:
În prealabil postat de catalin2
Uiti ca am dat citate inca de acum sapte ani, in care chiar protestantii de atunci, care intrau in contact cu acestia spuneau ca sunt manifestari ale ingerilor cazuti.
|
Pai aia erau nespus de invidiosi ca penticostalii au depasit numeric confesiunile lor si ii denigrau din rasputeri, de ciuda.
De ce vorbele acelor protestanti ar trebui crezute?
Si de ce cele scrise de Episcopul greco-catolic ar trebui respinse?
Doar pentru ca asa iti convine tie.
Placerile tale nu pot fi numite "argumentare corecta", colegu'.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Arata tu ca penticostalii vorbesc intr-o limba straina.
Penticostalii nu vorbesc in nicio limba. Daca nu e asa adu o dovada, un argument.
|
Cum doresti sa iti arat eu un miracol, Catalin?
Ce fel de argument si de dovada vrei sa iti aduc?
Vrei vreun film, cumva? Vrei sa se faca vreo dezbatere televizata si cineva sa faca un show cu vorbire in alte limbi? Vrei sa-mi spui ca daca vezi un clip cu penticostali romani vorbind in japoneza, vei crede?
Nu exista niciun argument care sa-l faca pe un om sa creada ceva.
A crede este lucrarea Duhului Sfant in viata unui om.
Altfel, orice dovada e zadarnica.
Tu crezi ca daca Lumina de la Sfantul Mormant a fost filmata, un ateu crede minunea pentru ca a vazut un clip? Nici vorba. El vrea alt argument. Ca asta-i fosfor alb. Si alt argument. Si apoi altul. Si, daca nu vine Duhul Sfant sa-i dovedeasca in inima lui, nu va crede niciodata.
Tot la fel, eu nu iti pot dovedi ca darul vorbirii in alte limbi functioneaza si astazi. Doar Duhul Sfant iti poate dovedi. Eu pot sa iti vorbesc, sa arumentez din Scripturi, sa iti spun despre sute si mii de cazuri in care credinciosii s-au rugat in limbi si unii straini prezenti din intamplare langa ei, au inteles limba.
Dar eu sunt constient ca Doar Duhul Sfant converteste un om la mantuire si ca doar Duhul Sant convinge un om ca lucrarile supranaturale sunt la fel si astazi ca acum 2000 de ani.