View Single Post
Vechi 08.01.2018, 17:46:24
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ali Baba Vezi mesajul
tu stii ce faci mai sus? il certi pe pavel, ca de unde stie el, ca la cincizecime el inca omora crestini!

mai omule, nu conteaza ce baiguie ala acolo atat timp cat are parte de miracolul comunicarii cu divinitatea, nu intelegi? este el singur si are parte de miracol. bine, asta scrie.
Nu stiu ce vrei sa spui, cu Sfantul Pavel. Eu spun ce scrie acolo, tu interpretezi gresit ce scrie acolo si crezi ca ortodocsii inteleg gresit (si toate cultele, in afara de penticostali, ca doar toti cred acelasi lucru). Sfantul Pavel nu contrazice nimic din ce se explica la Pogorare, eu tocmai asta ti-am aratat. Cum nu conteaza ce baiguie, tocmai despre asta vorbim cu penticostalii, ca ei spun ca scot sunete neintelese si asa scrie si in Sfanta Scriptura. Acolo scrie "limba straina", nu-i asa? Stii si tu ce inseamna limbi straine, cel putin de la scoala. Asta e baza discutiei cu penticostalii, cum sa nu conteze? Probabil nu ai prins toata discutia si nu stii ce spun ortodocsii (si celelalte culte) despre manifestarile penticostalilor. Ca sunt posedari ale ingerilor cazuti, aceste manifestari le intalnim in paganism si paranormal, dar nu exista in crestinism. De aceea conteaza ce scrie acolo. Bine, ca ne pierdem timpul explicand, asta e alta poveste.