Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Da, Domnul, in marea Lui mila si indurare, l-a scapat de la moarte. Slava Lui!
E un fost calugar, acum convertit. Mai sunt, cu zecile.
Ce zic eu este sa nu mai apelam la astfel de marturii!
|
Serios? Iti alegi orice virgula si o transformi in regula..
Orice tinerel ajuns intr-o manastire nu e calugar; frustrat si suparat in virtutea tineretii a pleacat la suparare "ca a fost acuzat", si NU DIN CONVINGERE. Eu nu a avut o revelati asupra penticostalilor, s-a nimerit la voi.
Ti-ai gasit faimosul exemplu pe care sa-l dai... De fapt voi nu prea aveti cu alt material cu care sa lucrati. Asta este materialul vostru uman, faimoasele voastre convertiri si aduceri ... seamana mai degraba cu oaie ratacita decat cu vreo convertire minunata.
Si a aterizat la voi; si apoi l-ati prelucrat...
Nicidecum nu s-a intalnit pe drum cu Hristos care sa-i fi spus "de ce dai cu piciorul in tepusa cutarescu, du-te la penticostali ca acolo sunt". Nu.
Un frustrat ajuns la voi asta este povestea.
Si restul povestilor sunt 100% la fel. Frustrati si nemultumiti ajunsi la voi. NU din convingere ci din suparare.
Adica o tipologie de oameni oscilanti, instalbili, usor de procesat. Asta este materialul vostru uman.
Curios, multi multi frustrati la voi, ajunsi pe acelasi traseu: m-am suparat pe viata, eram nemultumit de pacatele ortodocsilor si ... am aterizat la sectari. La vreunul din acestia.
Mi se pare interesant, cei care judeca rau pe aproapele lor, ajung in oala voastra. In care si voi judecati ortodocsii si pe toti pentru pacatele lor.... cei ce se aseamana se aduna.