View Single Post
Vechi 02.01.2018, 23:47:43
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Ti-am mai spus si iti repet, cu rabdare: NU voi citi nicio sursa externa pana cand tu nu vei citi cu seriozitate si in duh de rugaciune invatatura Mantuitorului si a Sfintilor Sai Apostoli.

Deci, NU ma uit pe link-ul dat.
Pana nu citesti 1 Corinteni 14.
http://www.ioanguradeaur.ro/653/cuvant-la-rusalii-i/

Nu trebuie sa citesti link extern iti pun eu inline sa ramana pentru posteritate

Citat:
De ce atunci, toți cei ce se botezau, vorbeau în limbi, iar acum nu? Să ne învățăm întâi ce este a vorbi în limbi și atunci vom spune și pricina.

Deci ce este a vorbi în limbi ? Cel ce se boteza îndată vorbea în limba indienilor, a egiptenilor, a perșilor, a sciților, a tracilor; așa că un om vorbea în multe limbi. Și aceștia de acum de s-ar fi botezat atunci, i-ai fi auzit și pe ei vorbind în multe limbi. Aceasta ne-o arată Pavel, zicând: „Și găsind câțiva ucenici, a zis către ei : Primit-ați voi Duhul Sfânt când ați crezut? Iar aceia au zis către el: Dar nici n-am auzit dacă este Duh Sfânt”. Și apoi botezându-i și „puindu-și Pavel, mâinile peste ei, Duhul Sfânt a venit asupra lor și vorbeau în limbi
” (F. Ap. 19, 1 – 2, 6). Deci pentru care pricină s-a luat de la oamenii de acum darul acesta ? Nu pentru că ne necinstește Dumnezeu pe noi, ci dimpotrivă pentru că ne iubește foarte mult. Cum ? Eu vă voi spune.
Cuvant la Rusalii I

26/06/2007 admin Despre minuni, Omilii 0

din “Omilii si cuvantari”

CUVÂNT
LA SFÂNTUL PRAZNIC AL CINCIZECIMII,
ȘI PENTRU CE NU SE MAI FAC ACUM
SEMNE ȘI MINUNI

SFANTUL IOAN GURA DE AUR