Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
Da, și nu-mi explicam de ce. 
|
Iti spun eu, cu siguranta de ce nu ai primit Duhul Sfant.
Pentru ca Duhul Sfant nu vine intr-un vas murdar ci doar acolo unde este sinceritate si curatie de inima.
Sunt cateva conditii pentru a dobandi Duhul Sfant:
1. Pocainta de toate pacatele tale favorite: ura, barfa, zgarcenia, mandria si altele ca acestea. Daca te marturisesti, sangele lui Isus Hristos te iarta de orice pacat. Daca nu reusesti singur si simti o mare apasare demonica trebuie sa merci la exorcizare. Eu cred ca e foarte posibil ca tu sa fii afectat.
2. Credinta ca Duhul Sfant este Dumnezeu, acelasi ieri, astazi si in veac. Ca Biblia este adevarata si ca tot ceea ce ea arata ca a facut Duhul Sfant in vremurile Bisericii Primare, are loc si astazi, intocmai.
3. Cererea. Insusi Mantuitorul Hristos a revelat cu claritate ca Duhul Sfant se primeste de catre aceia care cer.
4. Asteptarea cu incredere. Daca le-ai implinit pe cele de mai sus asteapta-te in orice moment ca Dumnezeu sa te boteze cu Duhul Sau cel Sfant. Va fi o experienta similara cu a apostolilor, vei trai cele mai inaltatoare si mai duhovnicesti ceasuri din viata ta. Vei vorbi in alte limbi dupa cum iti va da Duhul sa vorbesti, vei proroci, iti vei pune manile peste bolnavi si ei se vor insanatosi. Si vei face orice lucrari va voi Duhul sa te inzestreze.