Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Depinde despre ce ortodoxie vorbesti. Daca te referi la ortodoxia fostului episcop de Husi, Doamne fereste sa-mi fi vorbit acel duh!
Mda, tie nu ti-a vorbit, doar ti-a spus...
|
O dai in gluma.
Foarte multi nu sunt initiati in tainele "retoricii" de forum.
Sunt cateva mecanisme standard de a face trash la un argument:
* ignori, nu te intereseaza
* raspunzi la alta intrebare (cum a facut Ponta, si cum faci si tu)
* devizi subiectul
* minimizezi importata
* decredibilizezi autorul, argumentele
* inchizi discutia
Toate aceste tehnici sunt standard in protestantism, folosita cu multaa multa dibacie de pastori si de acoliti.
Rar gasesti pe cineva VERTICAL, care sa discute pe subiect, iar daca argumentatia lui este o aberatie sa poata spuna: da, am aberat...
Pacat ca ti le-ai insusit si nu esti capabil sa vezi ca esti pe langa in discutii si ca in punctele sensibile SARI, dispari in peisaj si apari in alta parte.... intr-un loc in care incepi cu alt punct care iti convine.
E greu sa prinzi un protestant sa-ti raspunda :). Pentru ca sunt cu totii necinstiti, nici unul nu are verticalitatea sa stea in subiect si sa raspunda pana la ultima virgula, cu totii SAR si isi gasesc scuze.
Am invatat mult prea multe incat sa nu ma prind cand face protestantul JUMPING intre subiecte, cand evita, cand fuge de discutie...
Hai sa te vedem cat de "in adevar" esti de fapt; eu vad ca fugi mancand pamantul cand arucnam cu argumente in tine.
Pot sa iti fac si o statistica pe tehnicile pe care le folosesti, am pus saritul/ignoratul in frunte pentru ca mi se pare ca 80% din cazuri sari peste; apoi urmeaza la tine minimizarea si relativizarea si altele...