View Single Post
Vechi 29.12.2017, 11:37:19
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

http://www.cuvantul-ortodox.ro/minun...ca-al-crimeei/

E prima dată când am făcut o operație așa de ușoară

Mă numesc H. P., am 46 de ani și locuiesc în nordul Greciei. În anul 2004 am fost operat de tumoare pe creier. După trei ani și jumatate tumoa*rea a reaparut. Am fost consultat de mulți doctori, dar nici unul nu a acceptat să mă opereze. Eram nu numai foarte îngrijorat, ci chiar disperat. În final s-a gasit un doctor care a hotărât să îndrăznească să facă aceasta operație dificilă.

Rudele mele îmi spuneau sa mă duc să mă închin Sfântului Luca, fost doctor, care m-ar putea ajuta, așa cum a ajutat și pe alții. M-am hotarât și m-am dus să ma închin și să mă rog în orașul G., unde exista o bi*serică a Sfântului Luca. Acolo am cunoscut un preot smerit, adică pe parintele K. El mi-a dat putere și cu*raj și a facut Paraclisul Sfântului Luca pentru mine. M-am spovedit, m-am împărtășit și m-am dus sa fiu operat. Într-o noapte l-am visat pe Sfântul Efrem care mi-a spus sa nu îmi fac griji, ca totul va fi bine.

normal_lou1946Pe 13 martie 2007 am fost operat. Cu toate că eram anesteziat, îi vedeam pe doctorii care mă operau și îm*preună cu ei i-am vazut și pe Sfântul Luca și pe Sfân*tul Efrem. Sfântul Luca mă opera purtând niște oche*lari mici rotunzi și ținea în mână un bisturiu vechi, iar Sfântul Efrem ma ținea de mână, spunându-mi să nu mă tem, și în același timp cu mâna lui stângă arunca niște raze strălucitoare spre capul meu. Când s-a ter*minat operația și m-au dus la Secția de Terapie Inten*sivă, a apărut din nou înaintea mea Sfântul Luca și mi-a spus:

– Am fost și eu acolo, în sala de operație!

I-am raspuns:

– Știu asta!

Ieșind din sala de operație, l-am auzit pe chirurgul care m-a operat spunând:

– E prima dată când am facut o operație așa de ușoară.

Cat de frumoasa este intamplarea asta, in care se vad clar cele 2 lumi, a sufletelor si cea materiala, in care se vede cum intr-o lume nevazuta cei de acolo ne ajuta si lucreaza impreuna cu cei de aici pentru ... noi.

Si cum intreaga TEOLOGIE se vede aici: lumea cealalata, lumea reala, sufletul care este vesnic, parasirea trupului, comuniunea cu ceilalti. Doamne, cat de mult adevar in intamplarea asta.

Last edited by gpalama; 29.12.2017 at 11:39:32.