View Single Post
Vechi 18.12.2017, 22:57:21
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Pentru ca Iisus ne-a zis ca daca vrem Duhul Sfant trebuie sa cerem.
Cu staruinta.
Ai mare dreptate.
Insa as vrea sa si completez cu un raspuns care nu este atat de evident.

Nu oricine cere primeste in cazul asta ci numai cei care se roaga in DUH SI ADEVAR.

Doar aceia care sunt in Adevar, primesc, DUPA CONSIDERENTELE LUI DUMNEZEU, darul Duhului Sfant.

Iar inainte de asta ii spune Hristos lui Petru ca "trrebuie sa fie curati". Adica dupa ce te cureti o viata "primesti Duhul Sfant", si nu ceri o noapte si primesti bolboroseli dracesti... alea le primesti usor, dupa o noapte.

Incurcati vointa lui Hristos cu vointa voastra.

Doctrina PROTESTANTA este construita exact pe aceeasi doctrina ca si SATANISMUL: "Fa dupa cum iti este voia, voia ta este singura ta lege", Albert Pike.

Hai sa vedem si in Protestantism:
Sola Scriptura - Aleg numai Scriptura, Dumnezeu este exclus cu totul
Sola Fide - Eu aleg, dupa voia mea cum ma mantuiesc, si nu Dumnezeu. Eu m-am mantuit deja singur, de ce as avea nevoie de Dumnezeu, daca eu m-am mantuit singur?
Sola Christ - Numai prin Hristos, evident ca eu aleg sa fac din Hristos ce vreau eu.

Morala: dracii si-au pus "voia lor" peste intreg protestantismul, direct de la radacina, din stalpii lui... pacat ca nu sunt oameni priceputi acolo sa vada rautatea satanei direct la radacina....

Toate aceste "SOLA" exprima un singur lucru: "VOINTA MEA PROPRIE" si nu "ASCULTAREA DE DUMNEZEU".
Eu nu mai ascult de Dumnezeu si de Biserica, eu sunt antrenat, pregatit pana la moarte sa ma OPUN, sa REZIST LUI DUMNEZEU...

Sola, adica pierzania prin vointa proprie, calea urmata de satana la pieirea lui.