View Single Post
Vechi 17.12.2017, 13:13:34
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Eu ți-am dat un exemplu de vorbitor în limbi, care face ba-ba-ba
Pai si asta e tot ce poti da pe un astfel de subiect?
Mie mi se pare cam slabut si cam ciudat, tie nu?
Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
Acum e rândul tău să ne dai un exemplu de vorbire în limbi cu care ești de acord și despre care crezi că este biblică 100%.
1. Fapte 2 e primul exemplu. Si cel mai important, prin prisma faptului ca atunci, pentru prima oara, apostolii au primit Botezul Duhului Sfant. Aici apostolii au vorbit limbi pe care auditoriul lea inteles. Nu putem preciza din text daca a fost propovaduire sau rugaciune in limbi.

2. Fapte 10 e al doilea exemplu. Aici latinii au vorbit pentru prima oara in limbi. Cel mai probabil s-au rugat in limbi si niciunul din cei prezenti nu au inteles ceea ce se vorbea.

3. Fapte 19 e al treilea exemplu. Aici niste iudei, ucenici ai lui Ioan Botezatorul au vorbit in alte limbi. La fel, era rugaciune in limbi, niciunul nu a inteles in ce limbi se vorbea.

4. 1 Cortinteni 14 e al patrulea exemplu. Aici crestinii din Grecia vorbeau in limbi. Era, in mod sigur, si rugaciune in limbi dar si mesaj in alte limbi.

5. Alti crestini din Biserica Primara, despre care Biblia nu scrie. Cu zecile de mii. Acelasi tipar: rugaciune in alte limbi, mesaj in alte limbi.

6. Crestinii din secolul intai pana in zilele noastre. Sute de milioane. Cazuri cunoscute si necunoscute. Acelasi tipar.

7. Crestinii contemporani. Zeci de milioane de crestini adevarati, seriosi, cu cunostinta semnificativa a lui Dumnezeu si a Sfintelor Scripturi se roaga in alte limbi sau au mesaje in alte limbi, exact la fel ca in Biblie.

Pentru ca Duhul Sfant este Dumnezeu, acelasi ieri si astazi si in veci.