Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Un episcop crestin isi invata ucenicii cum sa-L iubeasca, cum sa-L asculte si cum sa-L slujeasca pe Mantuitorul Hristos.
Un episcop crestin NU practica relatii sexuale anale cu ucenicii lui.
|
Daca totusi a facut-o trebuia sa fie o pocainta si un canon pe masura greselii.
Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Episcopul crestin se pocaieste dupa ce a gresit, NU cand este prins cu mata-n sac. Dar unii nici macar atunci:
Preasfințitul Părinte Episcop Corneliu, deși se consideră nevinovat, totuși, pentru pacea și binele Bisericii, a hotărât să se retragă din slujirea de Episcop al Hușilor și să rămână în ascultare deplină față de Sfântul Sinod.
Biroul de Presă al Patriarhiei Române
|
Ma sperie asta, caci daca a fost prins cu mata in sac, macar atunci trebuia sa apara pocainta, spusa de el insusi, nu de cei din jurul lui cum a fost aici:[/b]
http://www.ziare.com/social/biserica...duceri-1478092
" "Fostul episcop de Husi nu mai reprezinta institutia Bis[b]ercii, dar poate fi un simplu calugar, pentru ca misiunea Bisericii este aceea de a vindeca moral o persoana cazuta, astfel Corneliu Barladeanu se afla intr-un proces de pocainta", a declarat Banescu."
Ma mahneste ca nu stim adevarul. Omul Bisericii cred ca trebuia sa spuna direct :
"BA ASTA SUNT! TRUPUL E PUTERNIC! ASTA ERAM ATUNCI! MA POCAIESC, SI CAT DE MARE A FOST CADEREA, TOT ATAT DE MARE VA FI CANONUL!"
El de fapt se considera nevinnovat.Mi se pare grav. Eu nu am vazut inregistrarile dar raman la idea ca ar fi prea complicat ca sa se trucheze un film. Masca 3D pe fata etc si ce faci cu sonorul?
Care ar fi partea unei recunoasteri dinastea foarte hotarate. Era in urma cu ani era o stareta care a avut doua fete gemene. Indiferent de consecinte ,cruce,
nu a renuntat la viata copilelor. A fost un exemplu ptr tinere din lumea intreaga ca indiferent de situatia penibila in care s-a pus ,a spus despre viata pretioasa a acestor ingerasi. Daca era o predica in care se vorbea despre avort, nu era un rating prea grozav. Atunci, a fost momentul ca tota lumea sa auda o marturie mai puternica decat o mie de predici,VIATA acestei calugarite starete.
Momentul asta cand viata acestor gemene au fost mai mari decat rusinea ei. O marturie teribila ptr tinrerii din zi de azi care altfel unii nu auzeau Cuvantul.
Asa si atunci(august 2017) era momentul in care putea spune ce am spus mai sus:"Ma pocaiesc ,asta sunt,ma lupt teribil cu trupul.Dar ma lupt!"