View Single Post
Vechi 02.11.2017, 21:21:23
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit Pana unde ajuta pe cineva indicatiile lui "Ali Baba"

Niste tinere dinastea au facut o greseala,unii le-au ispitit dar VAI de cel prin care vine ispita. Pana unde vor ajuta aceste indicatii si asigurari ca totul e ok?

Sa zicem ca unele lucruri se vor uita, se va duce sa se angajeze o tanara dinasta si un caz concret, s-a angajat totul a fost OK,Si dupa cateva saptamani au parut niste poze in costum de baie mai mititel costumul,ceva de genul. Era un post de ceva secretara sau consilier pe langa ceva om politic.Au sictirit-o si sa considerat ca nu a fost suficient de pe faza sa se protejeze,si a pierdut postul.
In cazul de fata cand cineva are niste poze dinastea cu tine te poate santaja mai tare. Unii nu sunt buni la invatatura, dar stiu bine sa dea din coate si sa isi faca loc. E bine ca profesorii si dirigintii sa informeze tinerii, sa aiba taria de a spune NU,atunci cand ceva nu le place.