Citat:
În prealabil postat de Bucuriepedrum
StaÈi așa, că abia acum am citit. Ce act artistic e acolo, Ali Baba? Eu sper că trolezi, nu că vorbești serios. Adolescenții aceia merseseră la bal să se distreze, nu să pună în scenă un spectacol. Din nefericire, a ieșit ceva dureros, a cărui amplitudine nu o conștientizează probabil acum.
În altă ordine de idei, ce fel de artă consumi tu? Nu-mi spune de regiile neconvenționale de pe Mezzo sau de romane deochiate, pudibondă nu sunt, îți răspund subliniindu-ți contextul: cel care se expune în felul ăsta - actor, scriitor, cântăreț etc. - o face în cunoștință de cauză, PE CONTRACT și, mai mult decât orice, MAJOR FIIND. Nu-mi spune că tinerii ăștia au discernământ, că nu te cred, și mi-e mai proaspătă în memorie vârsta de 15 ani.
|
Asta am spus si eu, a fost un teribilism adolescentin, de altfel sunt sigur ca in scoala fetele alea au probleme tocmai din partea colegilor. nu am vazut clipul, pentru ca nu m-a interesat, am considerat ca e suficienta informatia, ca niste pustoaice au mimat sexul oral folosinu-se de o banana. Si nu vreau sa-l vad nici acum!
In ceea ce ma priveste... La varsta fetelor respective imi placeau dire straits, bruce, maiden, queen, din tara compactul ala vechi, cu toata lumea sa
Sunt cinefil, pana in 90 mergeam des si la teatru.
Insa marea mea placere artistica, ca sa zic asa, este cititul.
Cam asta as fi.
Edit.in privat am sa-ti propun spre lectura un roman.