Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
nu-i intereseaza si nu-i va interesa nimic, totdeauna vor folosi astfel de texte. i-ai vazut luand atitudine impotriva lui pomohaci vreodata? nici nu-si dau seama ca astfel de pozitii inseamna de fapt o condamnare a bisericii pe care, in mintea lor, vor s-o apere, pentru ca rostul bisericii este indreptarea oamenilor, educatia lor. ce usor gasesc scuze oricarui preot deviant sau cloacai episcopale din husi si cum arunca ei cu orori peste teribilisme adolescentine, cum demonizeaza ei orice, dar niciodata propriile metehne....
|
Vezi ca s-a luat atitudine fostul preot Pomohaci este caterisit din 6 octombrie. Legat de Episcopul de Husi, a facut printre cele mai grele lucruri din lumea asta ,a spus :"AM GRESIT ,ma pocaiesc!", desi la inceput sa ascuns prin Germania, pana la urma a gasit drumul drept, si s-a purtat cum trebuia sa se poarte un episcop. Nu i-am gasit scuze ,vezi ca pe undeva am scris de el.
Daca ce s-a intamplat acolo la Balul bobocilor ti se pare un lucru bun ,vreau sa iti spun doar atat.
Cum te-ai simti ca propria fata sa iti apara pe Facebook via Youtube la un show dinasta. Iti spun eu ca asta nu ajuta ca formare ca tanar ca om ca ce vrei tu. Ca parinte cred ca esti praf. Dar ce ma indispune cel mai mult comentariile societatii, care in urma cu ani lua pozitie la deraieri.Acum nimic. Multi din cei care comenteaya li se pare OK.
http://smartwoman.hotnews.ro/Ana-mi-a-mancat-banana
Titlu jenant.
Acolo ce e important(Rusia), e ordinea si Adevarul nu ii intereseaza pareri tampite lipsite de moralitate.
Citat:
În prealabil postat de Ali Baba
edit.
inca ceva, cand iti permiti astfel de acuze, cand invoci pedeapsa divina asa cum o faci de 2000 de ani, trebuie sa fii fara prihana! sunt ei precum Hristos? in mintea lor au impresia ca-I fac lucrarea, dar la ei vorbeste ura, nu iubirea.
|
Ura e in capul tau si somnul. Eu vad niste tineri care se risipesc si nu are cine sa ii ajute. Niste parinti care nu iau atitudine(fiindca nici nu stiu cum) impotriva schimbarii societatii si tinerii cu atat mai putin daca nu au modele,atunci cand ajung intr-o postura dinasta nu stiu sa zica:"Eu am plecat fraierilor!Ramaneti la bal, dar fara mine!" Iti trebuie modele,iti trebuie tarie de caracter ,iti trebuie sprijin,sa pleci asa dintr-o data fara sa te uiti inapoi.