Citat:
În prealabil postat de elenoirmiro
Am mers la Biserica asa cum mi.au recomandat mai multi si apreciez.Stiu trebuie multa rugaciune si staruinta.Am duhovnic ma spovedesc am citit acatiste.A mers si mama mea pentru mine la atatea biserici etc.Cum a spus si Diana poate Dumnezeu nu ingaduie sa intalnesc pe cineva poate pentru ca nu e momentul sau pentru ca nu e scopul misiunea mea in viata sa am o familie.Se poate si asta.Fiecare are traseul unic pentru a se mantui.Sau poate Dumnezeu ma fereste de multa nefericire.De exemplu omul pe care l.am iubit cel mai mult (a fost iubire neimpartasita)S.a dovedit ulterior sa fie un don juan afemeiat si superficial.Daca aflam mai tarziu dupa casatorie era catastrofal.Mai ales cu istoricul meu de depresii.Asa ca am increderea ca Dumnezeu stie ce e mai bine pentru mine.In orice caz degeaba nu stau
Vreau sa fac voluntariat sa ma duc in asociatii crestine.Vreau sa ies la conferinte la lansari de carte etc.Eu imi fac partea mea.Dumnezeu are grija de restul.
|
Stai liniștită, craii nu se căsătoresc repede, dau doar lovitura, probabilitate mică să se fi ajuns la un astfel de scenariu, dar totuși te-a ciupit rău relația, după cum se vede treaba.
Încearcă să mergi și în pelerinaje din când în când, dar dintr-acelea
mai lungi de 2-3 zile, eventual în străinătate cu un
grup mai mare unde poți cunoaște și tineri, nu doar persoane peste 40 de ani.
Lansări de carte sunt din plin la București, mai ales la librăria sophia uite aici
desfășurătorul cu evenimente, unul s-a anulat pe luna aceasta, poate vor mai fi prin noiembrie.
Profită la maxim de faptul că ai 3 edituri ortodoxe de calibru în oraș (Sophia, Evanghelismos, Ed. Bizantină), intră pe pagini de facebook ale organizatorilor de conferințe duhovnicești din afișe, verifică avizierul facultății de teologie eventual.
Danion Vasile și-a întâlnit soția la un protest în București pentru eliberarea lui Ilașcu, l-a văzut soția la porta-voce și l-a plăcut, nu știu dacă unii își găsesc soți la proteste, dar mai știi, au mai fost proteste anti vaccinare obligatorie sau ziua familiei, mișcări pro-life e un oraș care oferă evenimente.
Referitor la istoricul de depresii,
Cuviosul Paisie Aghioritul :
[…]„Se poate ca uneori cineva să fie sănătos din punct de vedere medical, analizele să nu arate nimic rău, dar dacă are ceva care îl chinuiește sufletește, atunci să nu fie pe deplin sănătos.
Pentru că
cele mai multe boli încep de la supărare. Toți oamenii au câte un punct sensibil. Și de aceea o supărare pe unul îl va lovi în stomac, pe altul în cap.
Medicamentul cel mai bun pentru o boală este bucuria duhovnicească, pentru că ea împrăștie harul lui Dumnezeu în suflet. Bucuria duhovnicească are cea mai mare putere tămăduitoare pentru toate bolile. Ea este alifia dumnezeiască care închide rănile, în timp ce mâhnirea le irită.”[/…]
Cuviosul Paisie Aghioritul –
Cuvinte Duhovnicești: Viața de Familie, Ed. Evanghelismos, București, 2003 pag. 240-241.