View Single Post
Vechi 19.03.2008, 00:41:54
bitza bitza is offline
Member

Data înregistrării: 16.03.2008
Implicit

S a spus aici cum ca Mitropolitul Serbiei ar instiga la razboi..........Total gresit!!Eu cred ca el a facut apel la inarmare si deci la autoaparare ca o ultima solutie in fata agresiunii NATO si a musulmanilor extremisti uniti impotriva traditiei noastre ortodoxe,(apropo,cum vi se pare ciudata alianta dintre NATO si teroristii musulmani,care,conform propagandei oficiale,isi scot ochii cam pe oriunde se intalnesc in lumea asta,tocmai aici si au dat mana,intr o tara puternic ortodoxa...,frumos nu ?Si atunci,pastorul spiritual al tuturor sarbilor ce ati fi vrut sa faca?Sa stea si sa se uite? Sa nu uitam ca de a lungul istoriei,inclusiv noi romanii a trebuit sa ne aparam credinta stramoseasca cu arma in mana,asa a fost situatia! Kosovo a fost si va ramane intotdeauna teritoriu sarb si crestin ortodox,asta e clar.NATO,SUA si ceilanti nu au avut nici un motiv intemeiat sa i sprijine pe musulmani,decat poate pentru ca urasc Bisericile traditionale mai mult ca orice,altfel nu pot sa mi explic............???
Reply With Quote