Citat:
În prealabil postat de catalin2
Sunt unele persoane care citesc doar ultimele mesaje de pe un topic si apoi isi dau cu parerea, in necunostinta de cauza. Daca citeai macar primele doua pagini vedeai ce a spus inititatoarea topicului, de ce s-a suparat si pe cine s-a suparat. Culmea (si hilar, in acelasi timp) este ca initiatoarea forumului s-a suparat chiar din cauza celui caruia i te confesezi tu, AlinB. Eu am intrat pe topic tocmai ca sa le iau apararea celor doua fete, dupa ce fusesera puse la zid. Cam asta e adevarul, mai multa atentie data viitoare cand afirmi ceva.
|
La un moment dat(pe ultimele 10-20 de pagini) vorbeati despre botezul copiilor,altundeva despre sfintirea masini ,obiecte etc,
dar nu despre subiectul in cauza.Si asta se lungise pe oarecate pagini. Pe multe forumurii sunt reguli clare ,ai deraiat de la subiect ti-au atras atentia.
Da, adevarul e Aline,ca ar trebui noi crestinii sa vorbim altfel aici. Eram pe un Forum ortodox ,cel care era moderator venise de la protestanti, omul ce mi-a placut, de la inceput si-a aratat fata.Avea poza la profil,adica nu avea nimic de ascuns.
S-a constatat ca mesajele anonime fac sa scada calitatea relatiilor umane pe Internet. Atunci cand ai multe mesaje,esti un om activ, cred ca trebuie sa fii mult ancorat in realitate, sa arati cine esti. Lumea va fi mult mai atasata de asemenea oameni.
Bucurie si Elena au aratat cine sunt , nu trebuie sa fim atat de duri si intransigenti cu ele .
Mesajul 171 de aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=17734&page=18
Hai vreau sa premiez pe cineva .Hai dragilor is sanse cat de cat sa va vad impacati? Hai dau un premiu? Chhiar daca in realitate voi imi dati un premiu, ca am sa vad ca se poate intelege lumea si pe Internet.