Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013
Habar n-am ,dar imi aduc aminte debancul ala cu evreul ala care se tot ruga la Dumnezeu:"Doamne ajuta-ma sa castig la Loto!" Se roaga omul un an doi,te miri cat trece si la un moment dat si Dumnezeu si-a pierdut rabdarea. Da pare curios dar si el are o rabdare! :-) Si de sus se aude la un moment dat:"Dar joaca omule odata ,ca sa poti castiga!" Deci omul trebuie sa incerce ,sa comunice ,ca daca sta bleg si nu face nimic sansele sunt mai mici.
Asa si aici, nu am mare incredere in relatiile astea pe Internet, dar eu cred ca daca Dumnezeu vrea sa "lege " doi oameni poate si prin Net sa o faca.Chiar stiu o cunostinta care avea si o fetita si avea mai bine de 40 de ani si a gasit pe cineva la mai bine de 500 de km.Deci se poate.Depinde de oameni .
|
Biblia spune: "dacă cineva nu vrea să lucreze, acela nici să nu mănânce". Daca cineva crede ca isi poate castiga existenta, jucand la Loto, e problema lui! Alege cea mai "usoara cale" si cu minim de efort. Doar incearca si el nu? La fel si cu incercarea de ati gasi partenerul de viata pe internet. Nu e mai bine sa iesi in societate si sa incerci sa-ti gasesti jumatatea in "modul traditional"? Nu e mai sanatos asa?
ps: dar asta e doar parerea mea. Fiecare e LIBER sa faca asa cum doreste! Doamne ajuta!