Citat:
În prealabil postat de catalin2
Tu ai sustinut o minciuna pana in panzele albe, chiar daca ai vazut care e adevarul si tot eu sunt mincinos? Apoi nu-ti amintesti ce spui si tot eu trebuie sa-ti caut mesajul. E greu de gasit pentru ca sunt 500 de mesaje doar din februarie (ca daca a fost inainte de februarie e imposibil a fie gasit). Ca sa te uiti pe toate mesajele dureaza cateva ore. Iar daca il gasesc o sa spui ca nu il intelegi, pentru ca tu nu recunosti nimic, chiar daca vezi ceva negru pe alb. Asa ca il poti cauta tu.
|
Pai nu tu stiai, Cataline, toate mesajele din urma ? Ce ai scris despre cutare si cutare subiect, ce citate ai dat, in ce topic ai scris etc. ?
Doar cand ti se cere sa prezinti dovada despre care stii ca nu exista, o dai la intors. Pai asa e frumos ? Asa face un barbat adevarat ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.
"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi
|