Citat:
În prealabil postat de lidiap
Incerc sa mai lamuresc putin din semnele de intrebare.
De foarte multe ori am incercat sa discut cu el ce l-a determinat sa ma insele. Niciodata in acesti doi ani nu a dorit sa discute cu mine deschis.
|
Sa nu incurcam problemele omenesti cu cele dumnezeiesti.
Barbatul inseala pentru un singur motiv, si unul singur: femeia de langa el nu mai este FEMEIE si nu mai este feminina si atragatoare.
Ajunge sa fie bucatareasa, mama, calcatoare de rufe, ajunge sa fie robotelul de serviciu al familiei.
Ori femeia trebuie pentru barbat sa fie in primul rand FEMEIE. Si apoi robotel in casa (daca e absoluta nevoie si nu se poate externaliza).
Aici ai gresit.
Femeia trebuie sa fie femeie si in fata lui, si in pat. Si sa asculte putin ce vrea barbatul... Daca e obosita in permanenta si nu mai vrea... evident ca altele vor fi mai odihnite si mai binevoitoare in toate...
De obicei barbatii nu stiu sa articuleze clar: vreau asta, ma deranjeaza asta. Si de fapt nu inteleg nici ei unde este problema. Si nu stiu sa zica: pune si tu o rochie mai frumoasa pe tine, pune niste farduri, pune niste pantofi mai frumosi, ca sa arati si tu ca celelalte, ca m-am saturat sa ma uit dupa altele cand pot sa ma uit dupa tine...
Si la un moment dat se decupleaza de femeia lui si nu stie de ce.
Femeia nu stie ce se intampla cu el, insa de fapt femeia l-a pierdut. Pentru ca ea a pierdut de fapt ceea ce l-a atras pe barbat initial.
Da, barbatul este o fiinta instinctuala si trebuie sa tii cont de asta toata viata.