Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ca de exemplu ca vaccinul nu se injecteaza in nici un caz in fluxul sanguin (unde deja este formaldehida in cantitati mult mai mari decat intr-o doza de vaccin, ca produs de metabolism).
|
Ei spun că se injectează intramuscular "...or if they are injected intramuscularly".
Poate vii cu un studiu legat de formaldehida injectată. Uite că am și eu motivele mele să fiu sceptic, tocmai pentru nu sunt studii.
Citat:
În prealabil postat de AlinB
Ca de exemplu ca vaccinul nu se injecteaza in nici un caz in fluxul sanguin (unde deja este formaldehida in cantitati mult mai mari decat intr-o doza de vaccin, ca produs de metabolism).
|
Formaldehida din organismul unui om este controlată, nu circulă liber în sânge. Orice cantitate de formaldehidă "liberă" în sânge este otravă. Formaldehida este creată de organism acolo unde are nevoie de ea. Formaldehida liberă oriunde în organism, în afara celulelor unde este produsă, se legă de proteine care, la rândul lor, vor fi atacate de sistemul imunitar al corpului. Macrofagele asta fac, printre altele, atacă proteinele modificate de formaldehidă.
Așadar, nu încerca să simplifici procesele care utilizează formaldehida în corpul uman și să le echivalezi cu formaldehida străină introdusă în corp ca și cum ar avea același efect. Corpul uman nu a fost conceput pentru a folosi formaldehidă străină (cu atât mai mult în primele ore de viață extrauterină când nu putem vorbi de un sistem imunitar matur), dar a dezvoltat un sistem de apărare pentru a se proteja împotriva ei.