View Single Post
Vechi 03.08.2017, 11:46:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Te caut în amurgul norilor, în asfințitul lacrimilor, în privirile lăsate pe icoane, într-o binecuvântare sau în tăcere… Dă-mi, Doamne, înțelepciunea cea cerească ca să învăț a Te căuta și a Te afla, a Te iubi și a Te gusta în toate și peste toate; și pe celelalte lucruri a nu le prețui mai mult decât ceea ce sunt, după orânduiala înțelepciunii Tale celei veșnice. Omul fără Dumnezeu nu este fericit. Dacă Dumnezeu nu este pe primul loc în viața mea, nu este pe nici un loc. Vino, Tu, pe Care atât Te-a dorit și Te dorește mult chinuitul meu suflet. Gătește Dumnezeul meu, pregătește Doamne o agreabilă locuință pentru Tine înlăuntrul meu, pentru ca potrivit făgăduinței sfântului Tău cuvânt să vi la mine și să te odihnești în mine. Mortifică în mine tot ce este neplăcut ochilor Tăi și fă-mă om după inima Ta! Rănește Doamne interiorul cel mai adânc al sufletului meu cu săgețile iubirii Tale, și îmbată-l cu vinul desăvârșitei Tale iubiri! Aliluia