View Single Post
Vechi 16.03.2008, 20:05:01
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford
Citat:
În prealabil postat de seminaristul
ma abtin...
Poi de ce te abtii. Cum invati voi preotii la scoala?
Aceiasi problema la noi in comunitate, o vreme parintele la cerinta oamenilor a botezat citiva copii in cristelnita. Acum din nou uda copilul pe cap cu un pic de apa nu solicita pe cineva sa citeasca Apostolul macar, e superficial.
Si eu pacatoasa sint revoltata pentru asta si nu vreau sa-i trag atentia ca nu am facut teologie si cine sint eu si uite asa il judec cu ochii.
Asa ca parintilor care sinteti pe aici sau care cititi va rog sa va faceti datori de preoti respectind regulile ortodoxiei si nu mai schimonositi ortodoxia ca asa ne smintiti.
Doamne iarta-ma pe mine pacatoasa dar nu pot sa tac nici in post cind e vorba de ortodoxie.
Eu sint din fundul Moldovei si acolo copii se scufunda in apa in mijlocul iernii.:)
Intru totul deacord cu tine. Nu conteaza de unde esti. Locati este mult prea putin importanta, mult mai important este a respecta asa cum se cuvine ORTODOXIA, pentru a nu poci cum spui ce nu se va schimba in vecii veciilor.
Reply With Quote