Citat:
În prealabil postat de AlinB
Sunt lucruri atat de complexe pentru intelegerea umana incat nu pot fi explicate decat alegoric :)
Explica Big-Bang -ul unor copii de exemplu si tot la o poveste o sa ajungi.
Ca sa nu mai vorbim ca nici macar nu e o teorie inchegata 100% ..dar pentru nivelul nostru de intelegere/cunoastere e cea mai buna poveste pe care am putut-o gasi :)
Ca ai tu o problema cu religia, crezandu-te destept fara sa stii de fapt mare lucru, nici macar in chestiuni care tin de tine si viata ta, e partea a doua.
Cu lozinci comuniste gen "noi suntem progresul voi sunteti trecutul" - nu exista progres real, ai vazut cum s-a terminat pentru ei, cauta o soarta mai buna pentru tine :)
|
Hai sa mâncăm prostie pe pâine.Nu trebuie să fi deștept ca să ai probleme cu religia,si nici prost ca să ii ti partea.Păi da,hai să nu le explicam copiilor teorii care măcar se cercetează si au fundament concret,hai mai bine să le umplem capul cu povesti biblice,că pe ăstea le înțeleg.Uite de asta am probleme cu religia,că m-a tâmpit când eram mic,ca pe multi altii,si încă continuă să tampeasca pe multi.Dacă esti mulțumit de viata ta,ai o problemă.:)Acuma serios,când îl mai aud si pe necula,marele profet de tablă al acestei generatii de carton....Mă simt străin de cam tot ce tine neamul ăsta.