Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de C-tin
"Ave Maria!" :)
|
nasol cum i-au dat sa cante catolicii... ??????:(
dar el a cantat forte frumos din tot sufletul doar neshtiind ce face, ca vulpoii n-au stat degeaba, shi l-am vazut pe TV shi prin telefon cu Ciutacu shi e super Busuioc asta, ceva talent de tzigan, ca prinde imediat dupa ureche, dar e credincios sarmanul ca a tot vorbit de Dumnezeu prin telefon shi nu intaplator a cashtigat premiul respectiv... era shi cinstit in judecatzile lui despre romanii din Spania shi tzinea la tzarishoara lui... mai rar asha oameni fara fitze shi fumuri la creier... interpreteaza ariile din opere foarte bine shi ushor.:)
|
pai daca prinzi usor dupa ureche asta inseamna ca e tigan?...si este credincios...asa in felul lui...a omului simplu si muncit...si totusi ati vazut ca este modest..si sa nu inceapa acuma nu stiu care sa zica...nuuu..de unde atata modestie,pt ca oameni asa de munciti..de luptati cu greutatile vietii,oameni care poate nu au avut ce manca de nu stiu cate ori,dar care totusi si-au intemeiat o familie,si mereu amintesc de Cel de Sus atat la bine cat si la greu..nu cred ca asa oameni mai stau sa premediteze in a mima modestia...
Costel canta si in strana,la biserica ortodoxa de langa el...
si apropos de madrie chiar zilele trecute un parinte vorbea un parinte despre diferenta intre a fi mandru pt tara ta,pt copii tai...si mandria pacatoasa,trufia.poate cuvintele sunt aceleasi..dar simtamintele sufletesti sunt ffff diferite...