View Single Post
Vechi 22.04.2017, 04:33:37
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

O cheamă Andreea și a venit pe lume într-o zi de 30, la ora 22.30. Într-o altă zi de 30, la aceeași ora, Andrei, singurul copil familiei al Bucă își dădea ultima suflare în Colectiv. De la pierderea lui Andrei până la venirea pe lume a fetiței, soții Bucă spun că au făcut naveta între cer și pământ.
Andrei Bucă avea 29 de ani și era un arhitect. Avea planuri de afaceri cu tatăl său, Dorin Bucă, director la Șantierul Naval din Cernavodă, după ce acesta l-a convins să nu plece în străinătate, pentru a avea aproape unicul copil al familiei. Nu a mai apucat să le realizeze. Pe 30 octombrie 2015 a mers, împreună cu un prieten, tot arhitect, în clubul Colectiv, unde și-a găsit sfârșitul.
Rămași singuri, soții Bucă spun că tot ce le-a rămas a fost credința. Marcela Bucă are 52 de ani iar soțul ei, Dorin, 58. După ce l-au pierdut pe Andrei și-au mai dorit un copil, care să le aline durerea. În ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril au aflat că vor avea o fetiță.
"Andreea Gabriela este numele ei. Andreea după Andrei, fiul nostru, și Gabriela pentru că am am aflat că vom fi părinți de fată în ziua de Sfinții Arhangheli Mihai și Gavril și îi mulțumim Sfântului Arhanghel Gabriel pentru că ne-a adus vestea. Ne-am dorit copil acesta și ne-am rugat mult și ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru că noi am suferit enorm după pierderea lui Andrei și ne-am rugat să ne ajute Dumnezeu să dea un copil. Vă închipuiți ce înseamnă să te scoli dimineața și să știi că nu mai ai copilul iubit lângă tine și că nu mai ai niciun sens, nu mai ai pentru ce să trăiești, nu mai ai bucuria de a avea o familie reușită, un copil, un copac, o casă", a declarat pentru MEDIAFAX Dorin Bucă.