Subiect: Relatii trupesti
View Single Post
Vechi 30.03.2017, 11:59:00
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

ce va mai place sa cautati chestii si sa le atacati! :))
am scris despre animale pentru a demonstra ca sexul nu este strict legat de procreere, asa cum crede tanarul nostru forumist. cazul ratoilor din poveste fiind graitor, unele au ajuns chiar experte in a-si dobandi scurta placere! dar se pare ca din povestioara mea alinb a tras concluzia ca-mi defineste mentalitatea de violator in grup, iar iuliu46 cum ca as considera omul un animal, gata sa se lase prada instinctelor, mai mult chiar, ca eu i-as indemna pe tineri la asa ceva!

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Preconizam răspunsul ăsta. E drama mai ales a tinerilor noștri: la 16-17 ani ești pregătit pentru sex, dar pentru căsătorie cam după 30. Nu era așa înainte și nu e așa nici acum la cei mai simpli și mult mai curați.
La aceștia lucrurile se desfășoară cu adevărat natural: întâi vine iubirea, care naște și dorința de a avea copii și familie. Omul modern se pierde pe traseul ăsta, îl fracturează, vrând mai mult (carieră) și alegându-se cu mai puțin (pierderea iubirii, neputința de a mai iubi, imposibilitatea de a mai avea o familie).
Adesea chiar părinții îi sfătuiesc pe tineri să nu se căsătorească cu primul sau prima, că nu se potrivește cu aspirațiile lor etc. Să mai încerce, să mai cunoască...

Iubirea, însă, nu-i pe toate drumurile și nu o găsești când vrei tu, ci când ți se dă. Și e un mare păcat ca atunci când ai primit-o, tu să o trădezi. Vei plăti pentru asta poate pentru restul vieții.
Iar pentru ea, ca să o primești, ca să întâlnești persoana dăruită de Dumnezeu ție, te pregătești, aștepți, rămâi curat. Ca să-i oferi totul.
este o lume idilica ce o zugraviti aici si stiti la fel de bine ca si mine ca se intampla extrem de rar. eu as spune chiar ca acolo unde pasiunea se raceste incepe cu adevarat dragostea intre soti, starea de complementaritate, cand simti ca fara omul de langa tine ai fi pustiu.
exista iubiri si iubiri, unele ard repede altele sunt definitive, daca avem norocul s-o intalnim numai pe prima nu trebuie s-o scapam dle Cristian, trebuie s-o apucam bine si s-o pastram cat putem de mult.
Reply With Quote