View Single Post
Vechi 11.03.2008, 22:43:55
angeltm angeltm is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa
Bine ai benit iti spun si eu:)!

Eu am fost la Manastirea Caraiman si mi-a placut am vazut ca este un loc,la aghiasmatar(sper ca am scris bine) unde se roaga oamenii care ajung acolo si am vazut si oameni care asteptau sa intre la parintele Gherontie Puiu.
Am fost si la o parte din manastirile din Moldova...Manastirea Sihastria, Manastirea Petru Voda, Manastirea Sihla, Manastirea Piatra Neamt...a fost ffff frumos....mi a placut mult la pestera Sfintei Teodora...Tu unde ai fost in Moldova?
Merci de urari.As vrea mult sa ajung la Caraiman,efectiv ma simt atrasa de locul respectiv,dar si din cauza ca am avut unele probl de un an si ceva,poate voi vb si despre asta,oricum lucrul acesta m-a apropiat mai mult de Dumnezeu si m-a facut sa imi gasesc linistea in manastiri.IN Moldova am fost in luna august,pe o vreme superba,am fost la Man. Agapia,Varatec,Moldovita,Sucevita,Voronet,Putna,sc hitul lui Daniil Sihastru, Gura Humorului(mi-a placut f mult),Bogdana,Bogdanesti,Secu,Todireni,Secu,Sf.3 Ierarhi,Cetatuia,Neamt,Man.Hadambu(un loc absolut divin,unde am reusit sa ne ratacim,pana am ajuns,desi aveam si harta :D),Man. de pe langa Catedrala mitropolitana din Iasi.S-ar putea sa fi fost mai multe,dar nu mi le amintesc pe toate.Oricum a fost superb,o experienta unica,de neinlocuit,imi doream f mult sa ajung in MOldova la manastiri.In Romania sunt multe locuri efectiv divine,insa din pacate multa lume uita de ele sau prefera sa viziteze alte locuri straine.Asa cum am mai spus,imi doresc sa vizitez toata tara,sa merg la cat mai multe manastiri,din toate zonele tarii.Daca imi poti da mai multe informatii,ar fi super.Acum as vrea sa ajung la cele din Oltenia,Muntenia,dar dk am ocazia,merg oriunde se iveste.
Reply With Quote