View Single Post
Vechi 06.03.2017, 01:13:38
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai nu am zis de Vulcanescu. Am zis ca s-ar putea sa bage de la ei ( poate tot Vulcanescu sa lanseze zvonul ) ca mitropolitul ala o sa spuna chestiile astea astazi. Ca pe el il cred in stare de multe, nu stiu daca sare parleazul si mitropolitul.
La un moment dat, M. V. il prezinta pe Serafim intr-un onctext din asta discursiv-solemn. Si, de fata cu el, il linguseste in ultimul hal: "Leul ortodoxiei', si mosul mitropoit nu zice nimic, nici macar nu a mimat smerenia!!!
Vulcanila stie, ca tot rominul, arta lingusiriii strainezului-cu-functie-inalta.
Asta imi aduce de o discutie cu tatal meu, despre cum se face ca Regretatul o luase razna si ii placeau lingusirile in ultimul hal. Adica, noua oameni normali, daca ni se zice asa o lingusire nerusinata, gen "dunarea gindirii" sau leul ortodoxiei", zicem "ba, tu faci misto?". Dar la desertele fiinte care sint liderii de tot soiul, se pare ca lingusirea e din reteta PR.
Bine, daca tu ma numesti "regele necontestat al exprimarilor publice porcoase", nu ma supar. :P :))))))))))))))))))))))))) Acum, serios, o lasai balta definitiv cu mizeriile de stil.

Si Ardei-Umplut-in-Sutana nu mai e in lista mea de pretenari de feisbuc. Amin, aleluia, eu cu ciudati care si dezbina Biserica nu sint pe felie. Cu ciudati-si-atit, da, e ok, si eu sint unul.

Last edited by suslik; 06.03.2017 at 01:16:14.
Reply With Quote