Citat:
În prealabil postat de iuliu46
Pai nu am zis de Vulcanescu. Am zis ca s-ar putea sa bage de la ei ( poate tot Vulcanescu sa lanseze zvonul ) ca mitropolitul ala o sa spuna chestiile astea astazi. Ca pe el il cred in stare de multe, nu stiu daca sare parleazul si mitropolitul.
|
La un moment dat, M. V. il prezinta pe Serafim intr-un onctext din asta discursiv-solemn. Si, de fata cu el, il linguseste in ultimul hal: "Leul ortodoxiei', si mosul mitropoit nu zice nimic, nici macar nu a mimat smerenia!!!
Vulcanila stie, ca tot rominul, arta lingusiriii strainezului-cu-functie-inalta.
Asta imi aduce de o discutie cu tatal meu, despre cum se face ca Regretatul o luase razna si ii placeau lingusirile in ultimul hal. Adica, noua oameni normali, daca ni se zice asa o lingusire nerusinata, gen "dunarea gindirii" sau leul ortodoxiei", zicem "ba, tu faci misto?". Dar la desertele fiinte care sint liderii de tot soiul, se pare ca lingusirea e din reteta PR.
Bine, daca tu ma numesti "regele necontestat al exprimarilor publice porcoase", nu ma supar. :P :))))))))))))))))))))))))) Acum, serios, o lasai balta definitiv cu mizeriile de stil.
Si Ardei-Umplut-in-Sutana nu mai e in lista mea de pretenari de feisbuc. Amin, aleluia, eu cu ciudati care si dezbina Biserica nu sint pe felie. Cu ciudati-si-atit, da, e ok, si eu sint unul.