View Single Post
Vechi 02.03.2017, 13:52:12
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Tu bati campii ca habar nu ai nici istorie si nici ce s-a intamplat la noi in 90. Brucan a inventat GDS ca de asta aveam nevoie - de niste comunisti "patrioti" care s-au grupat in jurul lui Iliescu si niste comunisti globalisti care s-au grupat in jurul lui Brucan. Care a atacat tabara lui Ilici pana a murit si a predat stafeta. :)
Daca spui ca lupta de clasa si globalismul se bat cap in cap, citeste manifestul comunist. Sau intreaba-te de ce a existat Cominternul. Ce anume isi propunea el, cum intreaba profesoara la clasa a 5 a ? :)
globalism e una, lupta de clasa e altceva, nu am nevoie sa citesc, citeste tu.

restul sunt parte din inventiile preluate si date pe goarna de grupurile de rumuni vesnic opresati de agenturi si puteri straine, care n-ati participat la nimic si din cauza asta aruncati cu rahat in orice ar fi facut, vreodata, si romanii astia napastuiti.

poate reusesti sa bagi in capatana aia si ceva real:

in ianuarie 90 fsn a hotarat sa se transforme in partid, nu mai retin data, 18 sau 19 ianuarie, cel mai dur si mai ferm sustinator a fost brucan. din acel moment apele s-au despartit, caramitru, sergiu mai stiu eu care, au ramas in barca fsn, plesu, dinescu s.a. au facut pe independentii, d. cornea, blandiana si mai stiu eu care, au trecut in tabara antifsn.

nu stiu exact cand a luat fiinta gds, stiu ca au inceput editarea revistei 22 undeva in mai 90, daca nu ma insel.
Reply With Quote