Citat:
În prealabil postat de Urbanophon
Iuliu, ce nu mergi la Antena 3 intr-o emisiune? Deci chiar te-as urmari. Totusi, inainte sa imparti lumina, sa ne zici ceva si despre C.V-ul tau. Ce te imputerniceste spiritual, intelectual sau moral sa transezi cu atata putere dilemele poporului?
Dar pana atunci mi-ar placea sa ne zici despre o persoana din mediul academic/artistic/politic sau chiar duhovnicesc, pe care o admiri? Sau esti un fel de Luther? Un reformator singuratic...
|
Pentru ca nu imi place A3 la fel cum nu imi plac nici celelalte televiziuni. Uite o admiram pe aia care e sefa la nu stiu ce organizatie de judecatori...dar intre timp am aflat ca e din Cluj si cand am auzit-o cum vorbeste parca vorbeste Luluta prin gura ei. Din mediul duhovnicesc ii admir pe toti cei care au discernamant si nu fug imediat dupa fenta. Chiar si pe Parintele Amfilohie de exemplu, am ramas placut surprins cand am vazut ca are o pozitie echilibrata in legatura cu sinodul.
Cat despre CV...nu inteleg de ce ma intrebi asta. De la ce nivel avem voie sa impartim lumea in buni si rai ? Cu ce e mai bun unul care nu are cine stie ce CV dar e de acord cu ce scrie Liiceanu decat unul care nu are cine stie ce CV dar crede ca omul ala s-ar potrivi mai bine in anii 50 ?