Citat:
În prealabil postat de quasar
Pai cred ca divortul apare din lipsa intelegerii de la inceput a ceea ce inseamna casatoria,iubirea,renuntareace presupun ele...eheee...sunt o gramada de care trebui tinut cont pt ca nici nu stii cand te trezesti ca te-ai gandit numai la tine(ca sot,ca sotie)si nu ti-ai dat seama de cate ori nu ai oferit intelegere,de cate ori ai provocat tu scandal starnind mania celuilalt care,poate ,dealtfel nu s-ar fi enervat,de cate ori ne-am lasat coplesiti de probleme si am uitat sa il mai intrebam si pe celalalt tu ce mai faci?,cum iti e?,de cate ori nu l-am sustinut pe cel de langa noi si l-am lasat sa faca fata singur problemelor,de cate ori nu avem pretentia ca cel de langa noi sa ne multumeasca asteptarile de orice fel fara ca macar sa ne intrebam :dar eu fac destul pt acest om?din pacate prea tarziu ne dam seama de ce trebue facut,si prea devreme multi uitam ce trebuie sa facem de la bunul inceput...
|
Si mai e o problema, sunt multi barbati ce se simt singuri atunci cand in fam lui apar mai multi copii. Sotia nemai putand sa-i acorde aceeasi afectiune sotul uneori nu intelege asta si ramane suparat crezand ca sotia nu-l mai iubeste sau ca sotia din rautate il mai lasa si noaptea singur. Dar el nu intelege de multe ori stresul mamei care sta acasa cu 2-3 copii, si se ocupa singura de toata casa si de copii. Iar sotul vine de la serv si se plange ca nu gaseste acasa o sotie ci ca gaseste o menajera si o bucatareasa...si ca sotia se complace in asta si ca sotia s-a bagat singura in asta. Oare cate mame ce au 3 copii mai fac fata sa mai aibe si un serviciu sau sa-i acorde sotului aceeasi atentie ce i-o aorda inainte de a avea copii?
Asa ca dragi tatici/soti, intelegeti-va ffff bine sotiile cand sunt ffff obosite si alintati-le, ca ele daca stau acasa nu inseamna ca "ard" gazul. Soatia e mult mai obosita si stresata stand acasa si crescand copiii decat un barbat ce merge la serv.