Subiect: despre divort
View Single Post
Vechi 10.03.2008, 16:08:38
paraschevaiasi's Avatar
paraschevaiasi paraschevaiasi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de quasar
Pai cred ca divortul apare din lipsa intelegerii de la inceput a ceea ce inseamna casatoria,iubirea,renuntareace presupun ele...eheee...sunt o gramada de care trebui tinut cont pt ca nici nu stii cand te trezesti ca te-ai gandit numai la tine(ca sot,ca sotie)si nu ti-ai dat seama de cate ori nu ai oferit intelegere,de cate ori ai provocat tu scandal starnind mania celuilalt care,poate ,dealtfel nu s-ar fi enervat,de cate ori ne-am lasat coplesiti de probleme si am uitat sa il mai intrebam si pe celalalt tu ce mai faci?,cum iti e?,de cate ori nu l-am sustinut pe cel de langa noi si l-am lasat sa faca fata singur problemelor,de cate ori nu avem pretentia ca cel de langa noi sa ne multumeasca asteptarile de orice fel fara ca macar sa ne intrebam :dar eu fac destul pt acest om?din pacate prea tarziu ne dam seama de ce trebue facut,si prea devreme multi uitam ce trebuie sa facem de la bunul inceput...
Si mai e o problema, sunt multi barbati ce se simt singuri atunci cand in fam lui apar mai multi copii. Sotia nemai putand sa-i acorde aceeasi afectiune sotul uneori nu intelege asta si ramane suparat crezand ca sotia nu-l mai iubeste sau ca sotia din rautate il mai lasa si noaptea singur. Dar el nu intelege de multe ori stresul mamei care sta acasa cu 2-3 copii, si se ocupa singura de toata casa si de copii. Iar sotul vine de la serv si se plange ca nu gaseste acasa o sotie ci ca gaseste o menajera si o bucatareasa...si ca sotia se complace in asta si ca sotia s-a bagat singura in asta. Oare cate mame ce au 3 copii mai fac fata sa mai aibe si un serviciu sau sa-i acorde sotului aceeasi atentie ce i-o aorda inainte de a avea copii?
Asa ca dragi tatici/soti, intelegeti-va ffff bine sotiile cand sunt ffff obosite si alintati-le, ca ele daca stau acasa nu inseamna ca "ard" gazul. Soatia e mult mai obosita si stresata stand acasa si crescand copiii decat un barbat ce merge la serv.
Reply With Quote