View Single Post
Vechi 16.02.2017, 20:01:28
nouneim nouneim is offline
Member

Data înregistrării: 02.02.2017
Implicit

Observ ca noi tindem sa judecam pe altii!Judecam ca unii sunt eretici,fac schisma.De unde stiti voi,prietenilor ca fac schisma?Eu unul nu am citit odata in viata Sfanta Scriptura cap coada,dar sa ma dau cunoscator de canoane si sa judec pe altul,in special preoti,imi da de gandit!Apropo de zelotism.

Faptul ca acei preoti s-au declarat impotriva,o fac ptr ca asa considera ei,asta nu inseamna ca sunt capabil sa ii judec!Omul intotdeauna a judecat dupa aparente iar nu dupa inima omului.Caci numai Domnul cunoaste inimile!

Faptul ca ortodoxia inseamna dreapta credinta,nu degeaba i s-a spus astfel.Dar asta nu inseamna ca daca esti ortodox esti considerat sfant sau te numeri printre cei drepti.Nu cred ca a spus cineva asta!

Acesti nepomenitori pe care ii invocati,de altfel nu faceti altceva decat sa ii judecati,cum si eu la randul judec pe altii.Greseli in lant.Noi nu cunoastem ce e in inimile lor,fac aceasta din anumite considerente.Dar nici sa fiu in partea opusa si sa arunc cu pietre mai mari.

Si mai repet,"STRAMTA ESTE POARTA,INGUSTA ESTE CALEA CARE DUCE LA VIATA"

Iar despre cip-uri,nu cred ca sunt vaicareli,sunt fapte,lumea arde,mergi in Europa sa vezi lumea in ce criza spirituala este,unde indiferenta este o virtute,cazi pe strada si nu te baga nimeni in seama!
Deja traim in jungla,dar ca de obicei,omul nu tinde sa isi vada de lungul nasului,sau de masura sa sau de pacatele sale,ci le vede pe ale altuia.Cat ii repeti,degeaba.Tot nu se schimba.
Tehnologia a evoluat,omul s-a schimbat in RAU.Virtutile sunt pacate ,iar PACATELE sunt virtuti.Chiar nu se observa?Trecand peste faptul ca am intrat pe forum in speranta ca am cu cine vorbi,am ajuns la concluzia ca indiferent de decizia acelui Sinod,romanii erau dezbinati de mult,cat despre FORUM CRESTIN ORTODOX,nici vorba de asa ceva!
Noi vorbim,ne dam cu parerea,cunoastem,stim,am citit,dar nu am facut nimic.Pai frate,BISERICA a fost cladita pe SANGELE MARTIRILOR,nu al forumistilor!!!
Reply With Quote