View Single Post
Vechi 16.02.2017, 06:26:15
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
terminati cu tampeniile, chiar asa?!? unii dintre voi pareti oameni normali. n-a venit nimeni sa va bage cipuri in capetele voastre luminate sau in alte locuri.

apoi, in lume sunt cam 220 de milioane de ortodocsi, 190 de milioane slavi, majoritatea din spatiul exsovietic. nu va e rusine? nu aveti un pic de minte-n capetele alea? ailaltii pana la 7 miliarde se duc toti in iad, ma, habaucilor? pai taman voi, astia cativa de pe aici si aia de le cantati in struna, mai voalat sau mai pe fata, taman voi va duceti mai repede acolo, ma! chiar va doresc un pic de smoala...

Stai put›in! Nu stabilim noi cine merge în iad si i cine nu. E corect sa cred ca locul meu e în iad, din cauza păcatelor mele. Noua ni se cere sa facem voia Sa. Atât. Cu un cip implantat si in pas cu moda antihristice, e cam greu. Nimic necurat nu va intra în împărătia cerurilor! Asistam la vremuri de cernere. Ori cu Dumnezeu, ori cu cel viclean. Nu se poate sa fim cu amândoi si i sa ajungem în Rai. Pur si simplu. Dacă credem ca suntem vrednici de Rai, putem avea surprize. Sfântul Siluan Athonitul a primit o descoperire dumnezeiască în acest sens : ,, Tine mintea în iad si nu deznădăjdui! ". Noi trebuie sa ne credem vrednici de iad, dar sa avem încredere ca mila lui Dumnezeu ne scapă de acolo. Sa luptam cu mândria din noi. Din cauza mândrieI Îl suparam foarte mult pe Dumnezeu.

Last edited by antoniap; 16.02.2017 at 07:28:59.
Reply With Quote